Kedves Vendég!

Foglalással kapcsolatos tennivalók:

Regisztrálás létrejöttét követően 5 munkanapon belül kérjük a bérleti díj 50%-át elutalni megadott bankszámlaszámra! Ezzel létrejön a kért turnus foglalása! A második részlet : fennmaradó 50%-át, legkésőbb indulás előtt 30 nappal kérjük kiegyenlíteni!

Ezután tudjuk küldeni a belépő kártyát/vouchert, mellyel a recepción lehet bejelentkezni a kempingbe.

Kérem ne hagyja otthon a Vouchert!!!


Ha a bérlő felmondja a szerződést a használatba vétel előtt 30 napon túl, a bérbeadó a foglalóval csökkentett díjat visszafizeti, későbbi felmondás esetén ez nem áll módjában!
Későbbi felmondás esetén a bérlő tudomásul veszi, hogy a teljes bérleti díjat bérbeadó visszatartja általános kártérítés jogcímén!

Megérkezés:

Útlevél vagy személyi igazolvány mindenképpen szükséges Horvátországba: 0-99 éves korig, mindenkinek kötelező!

A megérkezéskor a recepción be kell jelentkezni az általunk adott belépőkártyával/ Voucherel valamint az útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal!

A recepción minden személyt beregisztrálnak, ezután adják át a kemping belépéséhez szükséges kártyákat! Felírják a létszámot, valamint az autó rendszámát is! 2013 évtől kártyás beléptető rendszer van a kempingben, minden autóhoz kártyát adnak, mely a sorompót nyitja! A recepción veheti át minden vendégünk a lakókocsik kulcsait is, miután a regisztráció megtörtént! Az útleveleket, útiokmányokat a kulcs leadásakor kapják vissza! Az útlevélre/ személyigazolványra a szigeten nincs szükség, a kemping papírjaival / lakcím kártyával, jogosítvánnyal / mindenki tudja magát igazolni!

Távozáskor mindent le kell adni, amit kaptak a recepción! Belépő kártyákat, KULCSOT, autós beléptető kártyát! Kijelentkezni 10 óráig kell, mindent leadva, kifizetve az idegenforgalmi adót és regisztrációs díjat, ezek után kapja vissza mindenki az útiokmányait!

A kempingbe 22.00-07.00 óráig nem lehet autóval közlekedni valamint hangos tevékenységet folytatni! Ezt a rendet mindenkivel betartatják!
Ügyelni kell a rend és tisztaság betartására is!


Lakókocsikkal kapcsolatos információk:

A lakókocsik partközelben helyezkednek el, ez kb: 120 m. A vizesblokk a lakókocsiktól kb: 100 m-re található ( 5 számú), a lakókocsik elhelyezkedésétől függően. Innen vihetünk vizet, itt mosogathatunk, moshatunk és tisztálkodhatunk!

A WC-ben papír és automata kézszárító található! Figyelem: főként főszezonban a fürdőben este 18 és 20 óra között várakozni kell!

A lakókocsikat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, távozáskor pedig kitakarítva 10 óráig kell elhagyni!

A gépkocsik részére parkolási lehetőség a lakókocsik mellett lehetséges!

Lakókocsijaink állatbarát szálláshelyek.

A lakókocsira, berendezéseire, tartozékaira szíveskedjenek ügyelni, megóvni! A rendet, tisztaságot kérem megtartani, hisz Önök is ilyen körülmények közt szeretnének nyaralni! A hiányt a gyors pótlás miatt kérem jelezzék. A leltár lista megtalálható a lakókocsikban!

Az elősátor összetartó cipzárait kérjük fokozott óvatossággal kezeljék, a zárt részeket ne bontsák meg, a zsinórokat ne vágják el!

A lakókocsikban a dohányzás tűzveszély miatt szigorúan tilos!

Lakókocsink 4+1 fő részére, biztosítanak kényelmes elhelyezést. A lakókocsik belsejében az alvást két franciaágy biztosítja, melyek ágyneművel (pléd, paplan, párna) vannak felszerelve. A pótágyat az elősátorban állítottuk fel, mely szintén ágyneművel van ellátva és kényelmes pihenést biztosít akár gyermek, akár felnőtt Vendégünknek.

Figyelem! Az árlistán feltüntetett bérleti díjak MAX: 4+1 FŐ napi díját tartalmazzák és 1 autó parkolását a parcellán! Az 5 fő feletti személyekre külön napi díjat kell fizetni a kemping részére, a kemping árlistája alapján!


Nyaralónak hozni kell magával:

Minden nyaraló hozzon magával ágynemű (párna, paplan) huzatot, lepedőt esetleg kispárnát. Az ágyon lévő takarókat, plédeket TILOS a homokba levinni! Erre a célra kérem hozzanak magukkal homokra illetve a srtandra való plédet vagy takarót!

Amit érdemes hozni: mosógatószer, mosógató szivacs, konyharuha, kéztörlő papír, szemeteszsák, főzéshez fűszerek a nyugodt esti pihenéshez szúnyogriasztó!

Strandoláshoz: napozótej, napernyő, strand takaró, matrac

A kemping területén NYÍLT LÁNG HASZNÁLATA, valamint TŰZGYÚJTÁS TILOS! Grillezni lehet a kemping által kialakított grill sütőknél valamint mindenki saját grillt használhat: gáz-villany-faszenes.


Általános infórmációk:

A fényvisszaverő mellény használata kötelező, ha az úton leállított gépjármű mellett tevékenykedik.

Biztonsági öv használata kötelező!

Alkoholos vezetés tilos! 0%

Mobiltelefon használata csak kihangosítóval engedélyezett

Lakókocsi legnagyobb vontatási sebessége 80Km/h

Zöldkártyát utazás előtt szerezze be!


Elérhetőség:

E-mail címünk: [email protected]

Lakókocsival és helyfoglalással kapcsolatos információk, reklamációk: +36-20/403-3108

A kempingben a teljes nyaralási szezon alatt helyszini ügyelettel rendelkezünk, probléma, eligazítás, egyéb kérés esetén a +36-20/403-3108 vagy a +36-30/636-7174 számot lehet hívni.


Fontos telefonszámok:

Előhívószám: 00-385

Magyar Nagykövetség Zágráb Cím: 10 000 Zagreb, Pantovzak 255-257